A körömvirág varázsa

marigold 5321193 1920Egy édesanya számára nincs is szörnyűbb dolog, mikor a saját gyermekét látja szenvedni. Kislányomnak rettentően érzékeny a bőre és különböző gondokkal küzdöttünk e miatt. A doktornő próbált segíteni, de miután minden vizsgálata negatív lett, arra jutottunk, hogy az addig használt termékek azok, amiket le kell cserélnünk. Közben a másfél éves cseppem csak vakarózott, és vakarózott. Én pedig vele együtt szenvedtem.

Sokat kutakodtam az interneten és számtalan terméket ajánlottak a barátaink és ismerőseink is. Persze mindent kipróbáltunk, de csak nem jött a megoldás. Mint egy utolsó kapaszkodóként futottam bele egy hirdetésbe, mikor már azt hittem minden összecsapott a fejünk felett és nekünk nincs megoldás, marad a csupán vízzel mosdás, a mosószer és öblítő nélküli mosás, de azt hogyan? Mi lesz szegénykémmel, ha nagyobb lesz, ez milyen mértéket ölthet? Szóval a hirdetés, bio, natúr termékek káros anyag nélkül, a gyógynövények erejére helyezve a hangsúlyt, a termékpalettán megtalálható az arc- és testápoló termékektől a tisztítószerekig minden amire szükséged lehet. HURRÁ!

Gyorsan megcsináltam a fiókot és beléptem. Mikor már elvesztem volna a termékek rengetegében csörgött a telefonom. Félvállról felvettem, és beleszóltam, hogy tessék… Egy nő hívott, hogy köszöntsön a cégnél, és hogy miben tud segíteni. Akkor lefagytam egy percre, de utána gyorsan rázúdítottam mindent. Azt mondta erre csakis körömvirágosat ajánl,a család tagjai közül eslőként  a balzsamot  és mindenképpen a mosószert, öblítőt és folttisztítót is a figyelmembe ajánlotta. Mondtam rendben, megrendeltem és szerintem ember még nem várta így a futárt, mikor megjött az értesítő.

A körömvirág balzsam maga a csoda, olyan hatást értünk el vele néhány nap alatt, hogy ha nem a saját szememmel látom, akkor el sem hiszem. Szépen helyre jött a kis kincsem bőre és ahogy a szeme csillogott a megnyugvástól, azt soha nem fogom elfelejteni. Mikor megyünk valahova mindig azt mondja nekem: „Anya, azt a sárga virágos krémet ne felejtsd el, tudod nekem az kell!” Már nem kell napi szinten használni, de ez ad neki megnyugvást, tudja ha baj van, akkor ott a megoldás.

 Megismerem a termékeket

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!