A seprű a fejem tetején már a múlté

woman 586185 1920Kislánykoromban hosszú fenékig érő hajam volt. Mindig nagyon gubancolódott , a samponok kicsípték a szememet, így bevallom nem a hajmosás volt a kedvencem.

Alig vártam, hogy rövidebb legyen és gondoltam könnyebben kezelhető lesz.

Mikor levágattam éppen befejeztem a 8 általánost és szerettem volna egy csinos frizurát, mivel nehezen kezelhető vastag szálú hajam volt. Gondoltam, majd ha adunk egy kis göndörséget a makacs, egyenes hajamnak, akkor majd arra kunkorodik, amerre én szeretném. Mint minden fiatal lány kipróbáltam a hajfestést is, egy kis hajsütést, akkor még nem tudtam mindazt, amit ma tudok.

A rengeteg hajszépítési beavatkozás nem hogy javította volna a hajam állagát hanem elkezdte roncsolni a hajszálaimat, így száraz, töredezett, sprőddé vált az amúgy is nehezen kezelhető hajam.

Tudatlan voltam, és nem tudtam, hogy minden egyes sütés, festés roncsolja a hajam szerkezetében a keratin tartalmat. Nem tudtam, hogy a hajam 97%-ban keratinból áll, én pedig ahelyett, hogy segítenék tovább rontom a helyzetet.

Rengeteg sampont, pakolást próbáltak ki a hajamon, a fodrászok is szerettek volna segíteni, de úgy tűnt nincs megoldás. A szénakazal effektus hasonlított leginkább az állítólagos hajkoronámra.

Nem voltam a fodrászok kedvence, mert nagy kihívások elé állítottam őket, de ha azt akartam, hogy valahogy kinézzek, akkor nem kevés pénzt költöttem fodrászkódásra. Kénytelen voltam rendszeresen menni, mert az otthoni hajszárításom eredménye siralmas volt.

Nagyon el voltam már keseredve, de a helyzet kilátástalannak tűnt egészen egy szép napig, amikor egy hirdetés jött velem szembe. Egy új cég kínált lehetőséget. Alig vártam, hogy végre kipróbálhassam az új cég által kínált sampont, amely keratin tartalmú és a száraz hajnak ígért megoldást.

Az otthoni első hajmosásom a vártnál is magasabb eredményt hozott, azt hittem álmodok, az első mosás után lágyabbnak éreztem a hajam és hosszú idő után be tudtam egyedül szárítani. A gyors eredmény érdekében természetesen a komplett termékcsaládot használtam, nemcsak a sampont, hanem a balzsamot, a szérumot és a hajsprayt is.

Teljesen megújult a hajam, pedig melíroztatom és mégse rőzse van a fejem tetején. Nagyon sokan figyeltek fel rám, akik korábban ismertek, hogy mi ennek a változásnak az oka. Menet közben pedig kiderült, hogy ezzel a problémával nem csak én, hanem nagyon sok nő küzd, akiknek azóta szintén megszűnt ez a problémájuk.

 Megismerem a termékeket

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!