A tudatosság megnyugtat

eyes 394176 1920A minap kaptunk egy vásárlói visszajelzést, ami így kezdődik: „Ezer hálával és köszönettel tartozom nektek, hogy megismertem ezeket a termékeket, mert az életem lepergett előttem, mikor ez történt, de most már feleszméltem és el tudom nektek mesélni.”

Sajnos ilyen balesetek számtalan helyzetben előfordulnak, amit az anyuka elmesélt, de ennek szerencsére, vagy nem is szerencsére, hanem az anyuka tudatos vásárlása miatt jó vége lett, olvassátok el:

"Nagyon szeretem, a cég mosogatószerét, szuper vele mosogatni és kíméletes is, de amit még jobban szeretek ablakot pucolni vele. Pillanatok alatt haladok és csíkmentesen csillogóak lesznek az ablakok, és az illat… na de nem is ez a lényeg most.

Kisfiam, mint mindig, ott sertepertélt mellettem és hozta push up kupakos üdítőjét. Nagyon sztoriban volt. Én közben az ablakot pucoltam, mosogatószer az asztalon. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy elhallgatott és utána bokákol, odanézek… Kezében a mosogató, az üdítője az asztalon… gondolhatjátok majdnem leszédültem az ablak mellől, de egy másodperc alatt felkaptam a mosogatóval együtt, be a kocsiba, padlógáz, irány a kórház. Bejutni nem volt egyszerű, de miután vázoltam a helyzetet gyorsan fogadtak, persze én addig lerágtam az összes körmömet, hogy mi lesz. Végre benn a dokinál vázolom a helyzetet, odaadom a mosogatót. Doki nézi és nézi, minden másodperc egy órának tűnik, majd felnéz és így szól: „Anyuka, tegye össze a két kezét, hogy ilyen mosogatót használ, nem lesz a kisfiának semmi baja, bár a kiürítése hatással lesz az emésztésére!” Szerintem még azt is hallotta, ahogy a rám nehezedő kő leesett rólam, de nem lehet szavakba önteni, hogy milyen hálás vagyok, hogy megismertem ezeket a termékeket és mellettük döntöttem. Köszönöm nektek még egyszer! A sztorit azért osztottam meg és osszátok tovább, hogy az én figyelmetlenségemből tanulva más ne essen ebbe az idegtépő helyzetbe! Mindig úgy tegyétek le a tisztitószereket - még ezeket a szuper termékeket is -,  hogy a gyerek még véletlenül se férjen hozzá!"

 Megismerem a termékeket

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!