A vadgesztenye csodája

dependent 107079 1920Nem is olyan régen egy idős házaspár költözött a szomszédunkba, a néni már nagyon nehezen ment. Mindig láttam, ahogy a botjára támaszkodva szépen lassan bandukolt a boltba. Megszólítottam ezért, hogy tudok neki ajánlani egy szuper gélt, mely segíthet neki. Mindig azt válaszolta: hogy: „Aranyoskám, nekem már nem segít semmi, ezt a kis időt már kihúzom így.”

Hogy jött ez a vírus-helyzet és nagyon féltek nehogy bajuk essen, mivel már idősek és törékenyek felajánlottuk nekik, hogy segítünk mindenben és intézünk nekik amit kell. Ők bedobták a postaládánkba, hogy mit szeretnének a boltból, mi pedig bevásároltunk nekik. Egyik ilyen alkalommal belecsempésztem a gesztenye gélt is a szatyorba, mondom csak nem fog megenni miatta. Két nap múlva üzenet a postaládában: „Aranyom, köszönöm, nem számítottam rá, hogy ebben a helyzetben ilyen csoda fog érni, tudok rendesen mozogni, könnyedén megcsinálom a napi feladataimat és a Papa is meglepődött, hogy mi történt. Mutattam neki mit kaptam, kipróbálta és újra életre kapott. Most a ház körül tevékenykedik. Köszönöm nektek, hogy így törődtök velünk ebben a nehéz időszakban, hogy a gyermekeim most nem tudnak jönni hozzánk!”

Megmondom az őszintét, könnyesre szaladt a szemem ahogy olvastam, azóta már a szomszéd néni százszorosan meghálálta, minden barátnőjének, ismerősének elmesélte az őt ért „csodát”. Ezáltal nekem is segített és a barátnőinek, ismerőseinek is.

 Megismerem a termékeket

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!