Csapatunk

team 4529717 1920Neked mi jut eszedbe először a csapat szóról?

Nekem egy teljesen új életstílus, amelyet ebben a csapatban tapasztaltam meg. Mindenkinek megvan a maga kis története, de pár dologban mindenki ugyanazt vallja.

Olyan munkát szerettek volna, amelyet kötetlen munkaidőben a családdal is rugalmasan össze tudnak egyeztetni, anyagi függetlenségre vágytak, több és minőségibb időt tölteni a gyermekeikkel.

Egy olyan világban élünk, ahol nőként, anyaként is kőkeményen helyt kell állnunk a mindennapokban. Minden területen a maximumot kell nyújtanunk. Csapatunkban éppen ezért csupa olyan Hölgyet vagy Urat találsz, akiknek egy célja van, megteremteni a biztos anyagi hátteret.

Számomra ez a csapat már többet jelent egy munkahelynél egy életstílusnál. Kaptam egy második családot is, egy olyan közösséget, akik egyként állnak melletted, ha baj van. Egymást segítve, kéz a kézben haladunk a céljaink felé. Az itt eltöltött idő alatt mély barátságok születtek az ország másik feléből vagy éppen egy másik országból. Olyan emberekkel hozott össze a sors, akikkel soha nem találkoztam volna az utcán sétálva. Azt mondják, mindig olyan emberekkel sodor össze az élet, akikre éppen akkor szükséged van; ez itt méltán igaz.

Csapatunkban találsz fiatalokat, édesanyákat, akik kisgyermek mellett építik a karrierjüket, de találsz idősebb, nyugdíjban lévő kollégát is. Bárhol, bármikor és bárhonnan elindulhatsz, ha van egy álmod, egy célod, egy víziód, amit nem vagy rest követni.

Hogy vannak-e nehézségek, hogy szükség van-e kitartásra?

Ahogy az élet minden területén, így itt is van.

Emlékszem, amikor belekezdtem, azt sem tudtam, hogy és hol induljak el, hogyan lesz csapatom, hogy lesz vásárlóm. De volt egy álmom és mertem háló nélkül ugrani.

Ebben a csapatban mindenkinek megvan a maga története, volt, aki a hitelrabságból szeretett volna kiutat, van, aki nem szeretne a GYES után 10-12 órában 4 műszakban újra dolgozni, volt, aki csak szeretett volna egyszer az életben repülőre ülni, nyaralni, egy új autót vagy lakást szeretne, a gyermekét tisztességesen felnevelni és egyetemre küldeni.

Neked is biztos megvan a magad célja ugye? Egyet ígérhetünk, ez a csapat segítségedre lesz abban, hogy az álmaid ne csak álmok maradjanak.

Éld meg legnagyobb vágyaid!

Mi nem csak „egy” csoport vagyunk a sok közül, mi vagyunk az a „Csapat”, amelyet hosszú ideje keresel.

Hidd el, tapasztalatból beszélek 😊

Törzsvásárlói fiók előnyei

FARMASI SZV removebg preview

Két régióból tudsz hozzánk csatlakozni Magyarországról és Romániából. A FARMASIHOZ teljesen ingyenes és kötelezettségektől mentes a csatlakozás! Csupán a csatlakozási űrlapot kell hozzá kitöltened.

 • Egyszerű csatlakozás
 • 4 adat szükséges hozzá: név, lakcím, e-mail cím, telefonszám.
 • A csatlakozást követően örökös 23-30% kedvezmény jár Neked minden termékre! E mellett pedig további kedvezményekkel, és időszakos ajándékokkal élhetsz megrendelésedtől függően.

 

 

FARMASI csatlakozóként 3 lehetőséged van:

 • Magadnak, családodnak, barátaidnak vásárolod meg a FARMASI termékeket a katalógusárhoz képest 23-30%-kal olcsóbban.
 • Dönthetsz úgy is, hogy a termékeket továbbárusítod, így 23-30%-nyi árrés a zsebedben marad.
 • Ha igazán nagyot szeretnél álmodni, építsd a csapatodat és csak figyeld, milyen gyorsan fejlődik az üzleted. Nincs tukmálás, nincs termékeladás! Ismertesd meg az emberekkel ezt a hatalmas lehetőséget, hogy itthonról építsék fel saját vállalkozásukat és váljon jobbá az életük!

Itt mindenki megtalálja a számításait!

 • ha a termékek érdekelnek, rendben van, akkor legyél törzsvásárlónk!
 • ha a termékeken felül érdekel az üzleti lehetőség is, rendben van, akkor legyél törzsvásárlónk és értékesíts vagy építs csapatot is!
 • viszont megmondom őszintén, ha csak az üzleti lehetőség érdekel, akkor nem sok sikered lesz nálunk!

Sok TÉVHIT kering a Farmasival kapcsolatban, de

 • Nálunk nem kötelező eladnod, értékesítened!
 • Nálunk nem kell embereket (zaklatnod) toboroznod!
 • Nálunk nem kötelező rendezvényekre járnod! De ha üzletépítő szeretnél lenni, akkor érdemes.

Semmi NEM kötelező, Te döntesz, hogy mihez kezdesz ezzel a lehetőséggel!

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!