Maga a „csodaszer”

girl 4906254 1920Pár évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tartottam, hogyan lehet takarítani vegyszerek nélkül… fújtam, locsoltam, öntöttem…Sőt, külföldön dolgoztam, ahol szintén azt tanultam, hogy minél erősebb, annál jobb… azt gondoltam csak így lesz minden patyolattiszta és a levegőben terjengő „illatok” is sorra a tisztaságérzetéről biztosítottak, persze közben észrevétlenül lélegeztem be a sok káros anyagot. Köhögtem, viszketett a bőröm, sőt sokszor égő vörös foltok jelentek meg, amelyhez elég volt, ha hozzáér a ruhám és sírni tudtam volna a fájdalomtól. Volt olyan kolléganőm, akinek a nyelőcsöve égett meg ezektől az erős szerektől.

Aztán egyszer csak meghívtak egy csoportba. Egy olyan csoportba, ahol bemutatták hogyan lehet vegyszermentesen, könnyedén tisztaságot varázsolni környezetünkbe. Először nagyon szkeptikus voltam, hiszen oly sok “csodaszerrel” találkoztam már és persze ugye, ami egyszer bevésődött, azt nem lehet olyan könnyen a sarokba dobni.

Kellett egy jó félév mire rászántam magam és kipróbáltam. Megrendeltem az első pár Mr. Wipes tisztítószereimet.

Az elsők közt rendeltem meg a vízkőoldót.

Amikor megérkezett még akkor is napokig vártam vele, hogy kipróbáljam. Egyik reggel nekiestem a fürdőnek.

Amit először tapasztaltam, hogy maga a csomagolás biztonsági fóliával volt lezárva.

Azért fontos, mert így a termékek nem veszítenek erejükből. Bevallom azóta én sem szeretek úgy mintát adni, hogy más flakonba - amiben előtte más anyagot tároltak - öntök belőle egy picit. Az ok egyszerű, nem tudni mivel lép reakcióba és mi bontja meg a termék hatóanyagait.

Másodszorra amivel szembesültem az volt, hogy nem kezdtem el tüsszögni és köhögni, szemben más termékekkel, elég volt csak kibontanom és máris köhögtem a felszabaduló maró vegyületek miatt.

Majd elkezdtem egy olyan helyen alkalmazni, ahol anno még az ipari szereim sem értek el hatást.

Gumikesztyű nélkül dolgoztam és nem marta semmi sem a kezem. Már ez önmagában meglepő volt, legfőképpen az amit utána érzékeltem. Olyan helyekről tűnt el a vízkő, ahonnan előtte nagyon erős vegyszerekkel sem tudtam eltüntetni. Majd elkezdtem még több felületen alkalmazni aznap. Csaptelepeken, a mosógép adagoló részén, fürdőkádban, vízforralóban, kávéfőzőben, sőt az edényeimnél is. Később tapasztaltam, hogy a fugáknál is csodákra képes, illetve a mosógépnél is hatásosnak ítéltem.

Azt érdemes tudni, hogy maga a vízkőoldónkat 1:10 arányban kell hígítani, egy flakon 10 liternek felel meg.

Az elején én is abba a hibába estem, hogy öntöztem, mint a régi szereket, de ma már tudom, hogy nagyon kevés kell belőle és sokáig elég.

Nálam napi szintű használatban van. Imádom, és már soha nem térnék vissza a többi boltban kapható termékekre. Sőt, ki is dobtam már minden ilyen korábbi „csodaszereket”.

Garantálom, ha egyszer kipróbálod és meglátod mire képes egyetlen üveg a lakásodban, nem fogod többé semmi másra lecserélni.

Nem kell az egész családot kiküldeni sem a fürdőből, sem a konyhából. Nem károsítod a saját egészséged sem.

A takarítást élvezni fogod, nem pedig végig köhögni, illetve a bőröd is hálás lesz érte.

Csak természetesen, bárhol, bármikor.

 Megismerem a termékeket

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!