Sminkelésem története

people 2605526 1920Soha nem felejtem el azt a napot, amikor édesapám először megengedte, hogy egy leheletnyi sminket magamra tegyek, a 8. osztályos ballagásom napja volt és a keresztapám biztatására beleegyezett, hogy egy leheletnyi rúzst és szemhéjfestéket feltehessek.

Ez a nap volt az első „smink” napom. Úgy éreztem, most már én is nagylány vagyok.

Tizenhat éves koromig be is fejezhettem a sminkelést. Iskolába tilos volt, a tanárok nem engedték, az első disco pedig 16 éves koromban jött el.

Mindig nagy igyekezettel sminkeltünk, de rendszeresen a mosdóba álltunk sorban a tükör előtt, hogy restauráljuk magunkat. Nem volt tartós a rúzs, a szemhéjfesték összecsomósodva mindenhol volt csak ott nem, ahol kellett volna lenni. A szemceruzáktól és a spiráloktól égett a szemem és mivel nem bírtam ki, hogy ne dörzsöljem, úgy elkenődött, hogy panda macis lett a szemem. Ilyenkor egy-egy csalódás után jött az újabb próbálkozás. Egy idő után rá kellett jönnöm, nekem egyik se jó.

Teltek az évek, közben lett saját boltom, ahol a vásárlóim újabb és újabb ajánlatokkal bombáztak. Egy szép napon arra ébredtem, hogy ki se tudom nyitni a szememet, annyira bedagadt az előző napi szemceruzától. Így, 2 napig szemcseppekkel ápoltam a szememet, akkor jött el a pillanat minden szemceruzát, szempillaspirált kidobtam.

Az ajkamat rendszeresen kentem rúzzsal, mert akkor még nem tudtam, hogy az én ajkaimon nem véletlenül ékeskedik mindig egy herpesz.

Mikor a férjemet megismertem 43 évesen nagyon szerettem volna a számára szép lenni a rúzs mellé újra próbálkoztam, de bár ne tettem volna, begyulladt, fájó, viszkető szem lett az eredmény és herpeszes száj.

Akkor még nem tudtam, amit ma már tudok a smink termékek nagy részében nehézfém található és ez okozza az allergiás reakciókat. Az én szervezetem szerencsére erősen jelzett a nikkelre és az ólomra, sajnos elég későn vettem észre, hogy a szememnek nem tett jót, ezt főként ma érzem a látásomon. Az esküvőnkig jegeltem is a sminkelést, el is múlt minden tünetem, így már tudtam, hogy minden allergiás tünetet a smink okozott.

Nagyon tartottam az esküvői sminktől is, így próba sminket csináltak előtte 2 héttel, de megvigasztaltak, hogy mindenmentes nyugodjak meg és az a kis mini rúzsocska 16 ezer forint, amit odaadnak kölcsön nekem. Megnyugodtam, hogy mindenmentesek a termékek, de elhűltem, mikor az árukat megtudtam. Számomra ezek az árak elérhetetlenek voltak, így maradt továbbra is a smink nélküli élet. Titkon, mint minden nő, én is bíztam benne, hogy eljön az én napom is.

A csodák akkor robbannak be az életünkbe, amikor nem számítunk rájuk. Egy napon egy hirdetésre lettem figyelmes és úgy döntöttem adok egy utolsó lehetőséget magamnak, hátha végre megtalálom azt a terméket, amit mindig is kerestem megfizethető áron. Félve, de mégis bizakodva kezdtem neki a sminkelésnek hosszú idő után.  A meglepetés nagyobb volt számomra, mint gondoltam, nemhogy nem irritált, de még tartós is volt. Azóta csak ezeket a termékeket használom,a korábban tapasztalt problémáim megszüntek és még megfizethetőek is.

 Megismerem a termékeket

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!