Történetem a Teafás családdal

struggle 3805349 1280Aki ismer az tudja, hogy tinédzser korom óta harcot vívok a pattanások legdurvább fajtájával, az aknékkal.

 Ezt a bőrbetegséget gyakran a kamaszkornak tulajdonítják, de bármely életkorban előfordulhat, így nemritkán a 20-30 éves felnőttekben is kialakulhat, sőt 40-50 éves korban is fennállhat.

Az akne egy gyakori bőrbetegség. Jellegzetessége az, hogy a bőrben eltömődnek a pórusok és pattanások jelennek meg. Bár az akne ritkán számít súlyos megbetegedésnek, jelentős kellemetlenséget és érzelmi stresszt okozhat, továbbá a bőr hegesedését eredményezheti.

Az akne formái, jellemzői

Az akne jellegzetesen az arcon, a nyakon, a mellkason, a háton és a vállakon alakul ki, mivel ezeken a területeken van a legtöbb faggyútermelő mirigy. Az akne az alábbi formákat öltheti:

  • Zárt comedók - A szőrtüsző nyílását eltömítik az elhalt hámsejtek és a faggyú, emiatt a szőrtüsző kitágul, a szokásosan termelt váladék felgyülemlik.
  • Mitesszerek (nyílt comedók) - Ezek hasonlítanak a zárt comedókhoz, azonban sötétre elszíneződnek és a bőr felszíne felé nyíltak, így a tartalmuk ki tud ürülni.
  • Pattanások - A pattanások a bőr felszínéből kiemelkedő pirosas foltok, melyek a szőrtüsző gyulladása vagy fertőzése miatt alakulnak ki.
  • Ciszták (tömlők) - A ciszták a bőr felszíne alatt található köteges csomók, melyeket mélyen a szőrtüszőben felgyülemlő váladék tölt ki.

Sajnos, míg más fiatal arról álmodott, hogy egy szuper sminkben megy majd randira, meg a sulis bálba, én azzal küzdöttem, hogy eltüntessem az egész arcomat ellepő fájdalmas csomókat. Testvérem és én erre a bőrbetegségre még gyógyszert is kellett, hogy szedjünk. Már abban az időben alá kellett írnunk egy olyan nyilatkozatot, hogy minimum 3 éven belül nem vállalunk gyermeket.

Természetesen a gyógyszer hatására normalizálódott az arcbőrünk és eltűntek az aknék, de mellékhatásaként rengeteg testápolót és ajakápolót használtunk. Ha azt mondom nektek, hogy 2 hetente kellett ebből vásárolnunk, akkor azt hiszem mindent elmondtam.

Nyáron sem lehetett szedni ezt a gyógyszert, mert a napsugárzás hatására égési sérüléseket is okozhatott, ezért nyáron ahogy eltűnt a gyógyszer hatása újra kezdődött minden.

Ma már sokkal kevesebb az akném, de még így 36 évesen is akad egy - kettő. Főleg, ha stresszes időszakomat élem.

Viszont 1 éve rátaláltam a Teafa családra. Fantasztikus volt már az első használata is.

Teafa szappannal kezdtem először, amelyet pár percig az arcomon is hagytam, majd átmostam a tisztítóval és a tonikkal. Egy éjszaka alatt a gyulladt részek visszahúzódtak.

Látványos volt a változás. Előtte sok mindent kipróbáltam már, de a teafa meggyőzött.

Azóta sok sorstársamnak segítettem már ezzel a termékcsaláddal. Én vagyok az élő példa arra, hogy a szép, tiszta és gyönyörű arcbőr aknés bőrbetegséggel sem álom.

 Megismerem a termékeket

Elérhetőség, segítség

Név

Email

Telefon

Saját fiók létrehozása

105414584 10213688538408101 1183291043257881194 n

Saját törzsvásárlói fiókot hozhatsz létre, hogy élni tudj a kedvezményekkel, ajándékokkal!

Szerezd be a kiszemelt termékeket 23-30% kedvezménnyel, és használd ki a törzsvásárlóknak járó ajándékokat is!

Tetszett? Oszd meg!